Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بیست و ششمین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور متفاوت علی نصیریان در لامینور مهرجویی اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:35 - 26 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۶۶۶۴

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و ششمین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور متفاوت علی نصیریان در لامینور مهرجویی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت «فاطمه زهرا (س)» سیدة النساء العالمین هستند  مدرس حوزه و دانشگاه گفت: وجود مقدس حضرت «فاطمه زهرا (س)» با برخورداری از علم، عصمت الهی در عالم، انجام فرایض دینی و دوری از معاصی الهی، نهایت ارزش انسانی را به نمایش می‌گذارند و به حق الگوی تمام عیاری برای زنان مسلمان به شمار می‌روند.

حسن خرمی آرانی مدرس حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری میزان پیرامون نزول سوره کوثر در مورد حضرت «فاطمه زهرا (س)» گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» بزرگترین بانوی جهان و «سیدة النساء العالمین» است، این لقبی بود که «پیامبراکرم (ص)» به دختر بزرگوارشان داده بودند. در شان این بانوی بزرگ سوره‌ای با عنوان سوره «کوثر» نیز نازل شده است. 

وی در مورد علل و شان نزول سوره کوثر بیان کرد: هنگامی که خداوند سوره کوثر را نازل کرد به «پیامبراکرم (ص)» نوید عطیه‌ای الهی را داد که همان ولادت حضرت «فاطمه زهرا (س)» بود و وی را از وجود نسلی ارزشمند آگاه ساخت و دشمنش را افرادی ابتر اعلام کرد.
بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین گفت‌وگوها پیرامون روز مادر اینجا کلیک کنید
خرمی آرانی دستور خداوند به «پیامبراکرم (ص)» مبنی بر قربانی کردن شتر اشاره و تاکید کرد: با نزول سوره کوثر به «پیامبراکرم (ص)» خداوند به ایشان دستور داد تا شتر قربانی کنند و حضرت «فاطمه زهرا (س)» را به ایشان هدیه داد. نسل طیبه «پیامبر اکرم (ص)» اکنون با حضور حضرت «مهدی (عج)» ادامه یافته و این وعده الهی همچنان وجود دارد و ایشان عدل گستر زمین خواهد بود. 

وی حضرت «فاطمه زهرا (س)» را معدن تمام سجایای اخلاقی دانست و بیان کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» دست پرورده پیامبری بودند که خداوند ایشان به واسطه اخلاق نیکویش ستوده بود و بار‌ها در قرآن کریم از ایشان یاد کرده است. در سوره مبارکه القلم و در آیه ۴ پروردگار می‌فرمایند: «وَإِنَّکَ لَعَلىٰ خُلُقٍ عَظیمٍو تو اخلاق عظیم و برجسته‌ای داری» لذا این صفات ارزشمند در حضرت «صدیقه کبری (س)» نیز دیده می‌شود. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید مادر از وجود هیچ فرزندی جدا شدنی نیست یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: مادر از وجود هیچ فرزندی جدا شدنی نیست، زیرا ما از بطن مادرانمان به وجود می‌آییم و همیشه از لحاظ روحی و فکری به مادرانمان وابسته هستیم.

شیرین بینا بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، همزمان با فرارسیدن روز مادر گفت: روز مادر روز بسیار ویژه‌ای است و قطعاً مادر بودن احساس بسیار خوبی است، اما وقتی اسم مادر می‌آید بیش از خودم به یاد مادرم می‌افتم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین گفت‌وگوها پیرامون روز مادر اینجا کلیک کنید


وی با اشاره به از دست دادن مادر خود افزود: متاسفانه من مادرم را به دلیل بیماری از دست دادم، سالهاست که از درگذشت مادرم می‌گذرد، اما لحظه‌ای نیست که چهره مهربانش از جلوی چشمم کنار برود.

این بازیگر سینما و تلویزیون در همین راستا ادامه داد: مادر از وجود هیچ فرزندی جدا شدنی نیست، زیرا ما از بطن مادرانمان به وجود می‌آییم و همیشه از لحاظ روحی و فکری به مادرانمان وابسته هستیم.

وی مادران را بهترین الگوی فرزندان خواند و اذعان کرد: من هر کاری که قصد دارم انجام دهم به یاد مادرم می‌افتم و می‌گویم اگر او بود در این لحظه چه واکنشی نشان می‌داد. مادر من زن بسیار دوست داشتنی بود و حتی یک بار نماز و روزه‌اش قضا نمی‌شد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

بازگشت «داریوش مهرجویی» به سینما پس از ۶ سال غیبت

داریوش مهرجویی برای اکران نوروزی فیلم تازه اش «لامینور» متقاضی اکران نوروزی شد تا پس از شش سال دوری از سینما شاهد نمایش فیلم تازه اش در نوروز ۱۳۹۹ باشیم. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، داریوش مهرجویی کارگردان صاحب سبک سینمای ایران، برای اکران نوروزی فیلم تازه اش «لامینور» متقاضی اکران نوروزی شد تا پس از شش سال دوری از سینما شاهد نمایش فیلم تازه اش در نوروز ۱۳۹۹ باشیم.

«لامینور» بیست و هفتمین فیلم بلند سینمایی داریوش مهرجویی کارگردان موج نوی سینمای ایران و‌ خالق ماندگارترین فیلم های سینمای ایران است، فیلمی که امسال نتوانست در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده گفت‌وگوی علی نصیریان پیرامون حضور در جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

مهرجویی «لامینور» را پس از شش سال دوری از سینما جلوی دوربین برده و حال با ترکیب بازیگران پیشکسوت و جدید به دنبال بازگرداندن محبوبیت از دست رفته خود در سینما طی سالهای گذشته است. 

علی نصیریان، پردیس احمدیه، سیامک انصاری، بیتا فرهی، علی مصفا، مهرداد صدیقیان، بهناز جعفری، کاوه آفاق، امرالله صابری، رضا داودنژاد، دیبا زاهدی، سیامک ادیب، و فریماه فرجامی بازیگران فیلم «لامینور» هستند.

این فیلم نخستین همکاری سیامک انصاری با داریوش مهرجویی است، بازیگری که امسال بسیار کم کار بود و تنها فیلم سینمایی «زهر مار» را در چرخه اکران می دید. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

استقبال مخاطبان از سومین شب جشنواره موسیقی فجر ۳۵/اجرای متفاوت حجت اشرف‌زاده

در سومین شب از سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر، رضا بهرام، شامگاه ۲۵ بهمن‌ماه طی دو سئانس کنسرت در نمایشگاه بین‌المللی میلاد با هواداران خود دیدار کرد. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در سومین روز از سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر ۱۱ گروه و خواننده موسیقی در ۶ سالن پایتخت به روی صحنه رفتند و با اجرای برنامه‌های خود در یکی از سردترین شب‌های تهران، برگ سوم از سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر را در حالی به دفتر خاطرات این جشنواره اضافه کردند که تعدادی از مقامات کشوری از این اجرا‌ها دیدن کردند.

سومین شب از جشنواره موسیقی فجر در حالی برگزار شد که اکثر هنرمندان سالن‌های پایتخت را به عطر و مهر مادری آراستند و اجرای خود را در آستانه روز مادر تقدیم به مادران عاشق ایران زمین کردند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره موسیقی فجر اینجا کلیک کنید


از خوزستان تا آذربایجان با میسان و هاوار

اجرا‌های گروه «میسان» خوزستان و گروه کردی «هاوار» آذربایجان غربی در سردترین شب بهمن ماه، گرمابخش جشنواره موسیقی فجر در تالار سوره بود.

اعضای گروه «میسان» در اولین سانس از دومین شب جشنواره با دشداشه‌های سفید در تالار سوره به صحنه رفتند و در این اجرا گروه میسان قطعه «انا اشمالنی اصغیرون» (قسمت نبود) بعنوان قطعه آغازین برنامه خود پیشکش مخاططبان خود کرد گفتنی است این قطعه در کنار قطعات شاد دیگری نظیر «هیه قسمه» (تا ب کی)، «ساعت السوده» (همه چیز تمام شد)، «الی وین» (روزگارم سیاه) برای اولین بار در بخش موسیقی نواحی سی‌و پنجمین جشنواره فجر اجرا شدند؛ که این اجرا با استقبال پرشور حاضران در سالن روبرو شد.

گروه میسان که برای دومین بار در جشنواره موسیقی فجر حضور دارد از ۱۳۸۰ شروع به کار کرده و سابقه حضور و اجرا در کشور‌های قطر، لبنان، کویت و امارات هم دارد. این گروه در سه بخش موسیقی مقامی خوزستان، موسیقی آئینی و رقص سنتی، همچنین بخش نوجوان فعالیت می‌کند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«حامد کمیلی» عشق سینما می‌شود

کارگردان فیلم «خوب بد جلف» گفت: نسخه سوم خوب بد جلف ادامه قسمت دوم است، در این قسمت دو بازیگر اصلی گم و گور می شوند، جعبه کیک زرد همچون استخوان پلنگ صورتی بین همه دست به دست می شود و جالب آنجاست که حامد کمیلی که در قسمت دوم قاتل و جاسوس بود در نسخه سوم واقعا عاشق سینما و کارگردانی می شود. 

پیمان قاسمخانی نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون ساخت آثار کمدی در سینما گفت: واقعیت امر در سینمای کمدی چیزی به اسم بهتر و یا بدتر وجود ندارد، من خیلی به این قضایا فکر نمی‌کنم که نوشتن و کارگردانی چه نوع کمدی بهتر است و یا کدام کمدی می‌تواند بدتر باشد.

وی در همین راستا ادامه داد: فیلمنامه کمدی و کارگردانی آن سلیقه‌های خاص خود را می‌طلبد، نمی‌توان در قبال آن چیزی قطعی را اعلام کرد، به نظر من سینما به هر نوع کمدی نیاز دارد، اما نکته مهم این است که هر سبکی از کمدی خوب نوشته شده، خوب بازی شده و خوب کارگردانی شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده نشست خبری فیلم «ارتش سری» اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم «خوب بد جلف» درباره ساخت نسخه دوم فیلم خوب بد جلف اضافه کرد: شخصاً اعتقاد دارم که نسخه دوم از نسخه اول بهتر است، ما تمام تلاشمان را برای بهتر شدن اثر انجام می‌دهیم، به شخصه اصراری بر ساخت نسخه دوم یا سوم اثری را ندارم و اگر داستانی برای روایت نداشته باشم قطعاً اصراری برای ساخت اثر ندارم.

وی در همین رابطه تاکید کرد: «خوب بد جلف» تصادفاً به سه قسمت کشیده شد، زیرا داستان بیش از حد یک فیلم طولانی شد و ما مجبور شدیم قسمت سوم را هم بسازیم، ولی در کل از نظر خودم ارتش سری از لحاظ تکنیکی از نسخه اول خوب بد جلف بهتر شده و تلاشمان را می‌کنیم که نسخه سوم از دو نسخه قبل هم بهتر شود.

کارگردان فیلم «خوب بد جلف» درباره ساخت نسخه سوم این فیلم اضافه کرد: هدف ما ساخت نسخه سوم طی اردیبهشت و خرداد ماه سال آینده است، منتها ما باید وقتمان را با بازیگران فیکس کنیم، زیرا به شدت پیشنهاد دارند و مثل گذشته نیست که هر وقت دوست داشتیم بتوانیم با آن‌ها کار کنیم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اینجا اخبار سینما اخبار تلویزیون اخبار موسیقی گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر گفت وگو با خبرنگار برای مشاهده آخرین داریوش مهرجویی بیشتر بخوانید کارگردان فیلم اکران نوروزی بازیگر سینما سینمای ایران فیلم تازه اش علی نصیریان فاطمه زهرا خوب بد جلف ساخت نسخه روز مادر سومین شب نسخه سوم بهمن ماه نسخه دوم قسمت دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند

موزه سینما در ادامه انتشار سلسله برنامه‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز ستار اورکی (آهنگساز فیلم‌های سینمایی) بخش‌هایی از گفتگوی این هنرمند را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، ستار اورکی آهنگساز سینمای ایران گفت: من در پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۸ در شهر اهواز متولد شدم و اصالتا بختیاری هستم. فعالیت در حوزه موسیقی را از تیرماه سال ۱۳۵۷ آغاز کردم و در خانواده ما هیچکس اهل موسیقی نبود اما در دوران کودکی، سازی به نام «ملودیکا» به دستم رسید و همین موضوع باعث شد به موسیقی بسیار علاقه‌مند شوم و آن را دنبال کنم.

او با بیان اینکه فکر نمی‌کرده روزی آهنگساز شود و این حرفه به شغل اصلی اش تبدیل شود، افزود: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، پدرم اصرار داشت که در خوزستان بمانیم. او عقیده داشت جوانانی از سراسر کشور برای دفاع به این منطقه آمده بودند و درست نبود که ما خاک خود را رها کنیم. به همین دلیل ما از اولین روز تا آخرین روز جنگ در اهواز حضور داشتیم. زمانی که جنگ آغاز شد من ۱۱ ساله بودم و در پایان جنگ ۱۹ سال داشتم. در آن زمان نمی‌توانستم نسبت به جنگ بی‌تفاوت باشم و به همین دلیل گروهی را تشکیل داده بودیم که دائما در پشت خط نبرد حاضر شده و مجروحان جنگی را یاری می‌کردیم.

آهنگساز فیلم «خائن کشی» ادامه داد: در آن مقطع مادرم به دلیل سن کم من، مخالف حضورم در میدان جنگ بود، اما من نمی‌توانستم نسبت به خاک و مردم کشورم بی‌تفاوت باشم. در اهواز فیلم «فرار به سوی پیروزی» که اثر زیبایی بود و موسیقی شاهکاری داشت به اکران درآمد. هنوز هم لحظه به لحظه موسیقی آن را در ذهن دارم. من بیش از ۴۰ دفعه برای تماشای این اثر به سینما رفتم تا بتوانم موسیقی آن را گوش کنم. آن زمان امکانات بسیار محدود بود و برای تهیه برگه نت مجبور بودم مسافت اهواز تا تهران را طی کنم.

تجربه همکاری اورکی با مسعود کیمیایی 

وی با بیان اینکه همواره ترکیب تصویر و موسیقی برای او بسیار مهم بوده است، افزود: زمانی که فیلم‌های مسعود کیمیایی را می‌دیدم، صدای تلویزیون را می‌بستم و با توجه به حال و هوای آثار او، خودم برای آن موسیقی می‌ساختم. از همان ابتدا علاقه داشتم تا در زمینه موسیقی فیلم فعالیت کنم. بعدها که به تهران مهاجرت کردم، نوع نگاه و تفکر من نسبت به موسیقی تغییر کرد چراکه مجبور بودم خود را با تصاویری که به دستم می‌رسید تنظیم کنم و هر آنچه تصویر از من می‌خواست را ارائه دهم. زمانی که به تهران آمدم دوست داشتم مسعود کیمیایی اولین کارگردانی باشد که با او همکاری کنم. از نظر من او تنها کارگردانی است که همچنان برای موسیقی فیلم اهمیت بسیار زیادی قائل است و موسیقی بخشی از دکوپاژ فیلم‌های کیمیایی را تشکیل می‌دهد. او زمانی که فیلمنامه‌ای را می‌نویسد، در آن بر نقش موسیقی در سکانس‌بندی‌ها تاکید می‌کند. شناخت کیمیایی از موسیقی بسیار استادانه است و در گفت‌وگوهایی که انجام می‌دهیم، او را در قامت یک آهنگساز بزرگ می‌بینم.

اورکی خاطرنشان کرد: یادم می‌آید من و زنده‌یاد بابک بیات همراه یکدیگر در شمال کشور بودیم که از دفتر آقای کیمیایی با او تماسی گرفته شد. بیات به من گفت که قرار است موسیقی فیلم «سربازهای جمعه» را به صورت مشترک همراه هم بسازیم. از این اتفاق بسیار خوشحال بودم اما متاسفانه به سرانجام نرسید. تا اینکه سال‌ها بعد جواد طوسی منتقد مطرح سینما با من تماس گرفت و گفت آقای کیمیایی می‌خواهند شما را ببینند. جواد طوسی مستندی به نام «قهرمان آخر» را درباره کیمیایی ساخته بود که موسیقی آن فیلم را من کار کرده بودم و زمانی که کیمیایی آن قطعات را شنید، برای فیلم خود از من دعوت کرد. این همکاری خوشبختانه تا آخرین اثر ایشان در حال حاضر یعنی «خائن کشی» ادامه پیدا کرده است و در طول این مدت بسیار از او آموخته‌ام. من معتقدم برای یک آهنگساز حرفه‌ای، مسعود کیمیایی بهترین گزینه برای همکاری خواهد بود.

سکوت در فیلم موسیقی است

اورکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از نگاه من موسیقی تنها چیزی نیست که با ساز نواخته می‌شود و جنبه آوازی دارد. من معتقدم حتی سکوت‌ها در فیلم، موسیقی به شمار می‌رود. همچنین فعالیت‌های صدابردار در سر صحنه و پس از او صداگذار و همینطور دیالوگ‌های بازیگران، بخشی از موسیقی یک فیلم را تشکیل می‌دهد. اگر یک تصویر فاقد موسیقی باشد، قدرت اثر گذاری کمتری خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: انسان بدون موسیقی زنده نخواهند ماند، چراکه موسیقی در حکم غذای روح انسان است. برای دفاع از خاک و مردم کشورم حاضرم جان خود را فدا کنم. امیدوارم بتوانم برای جامعه فردی خدمت‌گزار باشم زیرا هر چه دارم از مردم است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • ستار اورکی از علاقه‌اش به موسیقی فیلم گفت/همکاری با مسعود کیمیایی
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • خود را بدهکار خاک و مردم کشورم می‌دانم/ موسیقی بخشی از دکوپاژ در فیلم‌های کیمیایی است
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟